Hoe ik van betekenis wil zijn?

Het is mijn missie om projecten in de buitenruimte soepel en accuraat naar het optimale resultaat te brengen. Ik werk daar met enthousiasme, nauwgezet en planmatig naartoe. Dat doe ik zonder de souplesse te verliezen die af en toe nodig is om onverwachte uitdagingen het hoofd te bieden.

Het beste naar boven halen

Een plan kan nog zo strak en doordacht zijn, verrassingen zijn er altijd. Dat maakt het inrichten van de buitenruimte een sport op zich. Een sport waarin ik thuis ben en in meer dan 15 jaar mijn strepen heb verdiend. Zeker in de rol als aanvoerder van het team zorg ik ervoor dat alle neuzen de juiste kant op blijven staan, iedereen verantwoordelijkheid neemt, het tijdplan en de afspraken nakomt. Ik merk dat mijn resultaatgerichtheid ook in anderen het beste naar boven haalt.

Duurzame sportinfrastructuur

Recreëren en bewegen in de buitenruimte is gezond voor iedereen. Sport brengt mensen bij elkaar en houdt gemeenschappen vitaal. De buitenruimte is een plek voor mooie, sociale activiteiten. We hebben allemaal een verantwoordelijkheid om al dat moois te behouden. Het geeft mij werkgeluk dat ik mijn steentje kan bijdragen aan een gezonde leefomgeving die mensen in beweging brengt.

Daarnaast wil ik ook projecten opleveren die het milieu zo min mogelijk belasten. Waar het kan, kies ik dan ook voor duurzame en klimaatneutrale oplossingen. Mijn voorkeur gaat uit naar materialen die passen in een circulaire economie. Al in de ontwerpfase kijk ik daarom ook vooruit naar het beheer van de buitenruimte. Voor duurzaam beheer zijn namelijk talloze oplossingen beschikbaar die het milieu ontzien. Ik ken die oplossingen en wil ze toepassen.

Ik zet me graag in om een milieuvriendelijke sportinfrastructuur te ontwikkelen. Zó lever ik ook mijn bijdrage aan een toekomstbestendige buitensport- en recreatiesector. Daarin wil ik, samen met mijn opdrachtgevers, vooraan staan.

Ik help je graag vooruit!

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Een persoonlijk gesprek is snel geregeld.

gertjan-de-vet Visie - De Vet management