Een eerste kennismaking

Begin 2022 nam ik het besluit om als zelfstandig projectmanager verder te gaan. Ik zette deze stap na jarenlange dienstverbanden bij aannemers die zich hebben gespecialiseerd in de buitenruimte. Bij hen had ik meer dan 15 jaar lang vele projecten onder mijn hoede op het gebied van buitensportfaciliteiten en kunstgras.

Hart voor de buitenruimte

De groene buitenruimte is en blijft mijn speelveld. Over de volle breedte, maar wel met de nadruk op buitensport en kunstgras. Want daar ligt mijn hart. Ik merk dat bijvoorbeeld als trainer van een jeugdelftal bij V.V. Blauw-Wit ‘81, de club waar mijn eigen kinderen zoveel plezier beleven.

Het is mooi om te zien hoe de jeugd zich op een sportieve manier ontwikkelt, vriendschappen sluit, met winst of tegenslag omgaat. En natuurlijk kijk ik dan ook hoe het veld uit de wedstrijd komt. Voldeed het veld aan de verwachtingen? Of kon het beter?

Weten wat er speelt

Stilstaan is voor mij - zowel in de sport als in mijn werk - geen optie. Ik haal mijn werkgeluk ook uit het bijhouden van ontwikkelingen in de branche. Ik verdiep me in innovaties en blijf op de hoogte van de wensen die sportbonden en verenigingen hebben. Daarom ben ik ook actief lid van de Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC).

Succesvol naar de eindstreep

Ik voel altijd de ambitie om het beter te doen, altijd het optimale resultaat te behalen. De enige manier om dat te bereiken is in teamverband. Het team beslist de wedstrijd! In mijn werk betekent dat: vertrouwen hebben in het talent en de kundigheid van medespelers, ruimte geven om te experimenteren, accuraat werken aan kwaliteit en iedereen warm houden voor het gezamenlijke doel.

Als projectmanager binnen het team doe ik eigenlijk hetzelfde als wanneer ik voetbalcoach ben: het team succesvol naar de eindstreep brengen! En dat is meteen de belofte die ik voor mijn opdrachtgevers wil waarmaken.

Cirkel van Verbinding

In een van de trainingen die ik heb gevolgd, kwam ik in aanraking met de Cirkel van Verbinding. Ik herkende daar meteen mijn eigen werkwijze in. De cirkel geeft weer hoe ik vanuit vertrouwen, een open communicatie, betrokkenheid en het nemen van eigenaarschap tot het maximale resultaat kom. Die route leg ik schouder-aan-schouder met het team af.

cirkel van verbinding

Inmiddels durf ik te stellen dat mijn werkwijze zich telkens weer in de praktijk bewijst. Mijn opdrachtgevers vinden het ook prettig om in mijn werkwijze meegenomen te worden.

Meer informatie nodig?

Kijk gerust op mijn LinkedIn-profiel voor mijn ervaring, certificaten en opleidingen. Ook tref je daar enkele referenties van opdrachtgevers en samenwerkingspartners aan. Hopelijk geeft de informatie aanleiding tot een nadere kennismaking. Ik zie daar naar uit.

Ik help je graag vooruit!

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Een persoonlijk gesprek is snel geregeld.

gertjan-de-vet Profiel - De Vet management