Mijn inzet voor aannemers

Ook in het managen van een project herken je de handtekening van de uitvoerende aannemer. Goed projectmanagement draagt bij aan de kwaliteit van ieder project. Als ervaren projectmanager én expert in kunstgras heb ik al vele projecten mogen realiseren.

Van acquisitie, calculatie, voorbereiding, inkoop, uitvoering, oplevering tot en met beheer. Vanuit mijn eerdere leidinggevende functies bij verschillende aannemers weet ik precies waar het om draait. Ik heb intussen meer dan 15 jaar ervaring in de realisatie en renovatie van toekomstbestendige sportfaciliteiten in de buitenruimte.

In oplossingen denken

In mijn rol als projectmanager stuur ik projectmedewerkers en onderaannemers aan. Ook ben ik het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Binnen het team ben ik de verbinder. Ik sta voor een open communicatie en laat partners in oplossingen denken. Door accuraat en planmatig te werken stimuleer ik een prettige samenwerking én een soepel proces. Daarbij houd ik steeds het gewenste eindresultaat voor ogen.

inrichting buitenruimte

Goed projectmanagent is vaak de beste investering in vervolgopdrachten. Daarom wil ik binnen het budget en de afgesproken tijdslimiet de maximale kwaliteit realiseren. Als aannemer sta je dan op voorsprong. Mijn insteek is altijd een duurzame relatie op te bouwen met alle betrokkenen in het project.

Ik help je graag vooruit!

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Een persoonlijk gesprek is snel geregeld.

gertjan-de-vet Aannemers - De Vet management